Zaštita osobnih podataka

Vlasnik web stranice www.merrell.hr
Službeni naziv tvrtke: SPORT AGENT d.o.o.
Sjedište tvrtke: Prevale 9, 1236 Trzin

Pravni zastupnik: Stojan Lukanc
Web stranice: www.merrell.hr
Adresa e-pošte: info@sportagent.si

 

 1. Korištenje, opseg i svrha pohranjivanja i obrade

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo u svrhu održavanja kontakta s kupcima, marketinških informacija putem e-maila, promocije prodaje, profiliranja kupaca s ciljem prilagođavanja sadržaja i ponude proizvoda kupcima u e-mailu i na web stranicama. Kada se šalju e-poruke, bilježimo pojavljivanja na stranici pojedinaca koji primaju poruke i klikove na veze u primljenim porukama. Za bolju i fokusiraniju ponudu i prilagodbu naknadnih poruka automatski obrađujemo, analiziramo, profiliramo i procjenjujemo interes naših kupaca za poslane poruke. Na temelju prikupljenih podataka i stvorenih profila ne obavljamo automatizirano donošenje odluka.

U svrhu obavijesti putem e-pošte pohranjujemo sljedeće informacije:

 • e-mail adresa,
 • Ime
 • Prezime
 • telefonski broj
 • naziv tvrtke

Osobne podatke prikupljamo uz izričiti pristanak ili pristanak pojedinaca. Suglasnosti se čuvaju zajedno s njihovim sadržajem i sadržajem obrasca s kojim su dobivene.

 1. Izlazak

Prikupljeni osobni podaci pohranjeni su na području Republike Slovenije i ni pod kojim okolnostima nisu dodijeljeni drugim zemljama.

 1. Razdoblje pohranjivanja

Dok se ne opozove suglasnost za pohranu i obradu podataka, pohranjujemo prikupljene osobne podatke pojedinaca. U slučaju povlačenja suglasnosti pojedinca, njegovi osobni podaci bit će odmah trajno izbrisani.

Ako naša tvrtka prestane s gore opisanim svrhama za koje pohranjujemo i obrađujemo osobne podatke, odmah ćemo trajno izbrisati baze podataka.

Informacije o dojmovima primljenih poruka i klikova na poveznice u dolaznim porukama čuvamo 12 mjeseci od slanja poruke.

 1. Kakoštitimo prikupljene osobne podatke

Uvijek pružamo samo sadržaj i informacije, ali nikada ne tražimo brojeve kreditnih kartica ili druge informacije koje su možda zloupotrijebili internetski kriminalci. Web stranica www.merrell.hr na sigurnom web poslužitelju s potvrđenim davateljem web usluga. Web stranica se redovito ažurira s naše web stranice. Od internetskih usluga pružatelja usluga, web stranica je pod redovitim sigurnosnim provjerama i zaštitama.

Osobne podatke prikupljene isključivo koristimo u gore navedene svrhe vlastitog marketinga, korisničke podatke. Podatke ne dijelimo s trećim stranama osim s partnerima koji nam pomažu u održavanju web stranice, već koji su dužni štititi osobne podatke pod istim uvjetima kao Sport Agent d.o.o..

U iznimnim slučajevima vaše osobne podatke, u skladu sa zakonom, možemo prenijeti državnim i sigurnosnim tijelima ako iznesu službeni zahtjev za prijenos osobnih podataka.

 1. Individualnaprava

Svaki pojedinac može zatražiti sljedeće za svoje podatke u bilo kojem trenutku:

 • Uvid
 • Ispravak
 • potpuno brisanje,
 • prijenos drugom povezanom davatelju usluga,
 • prekid obrade i zadržavanja ili povlačenja privole za obradu i pohranu, ne dosuđujući u pitanje zakonitost obrade koja se provodi na temelju pristanka ili pristanka do njezina povlačenja.

Zahtjev može poslati putem e-maila info@sportagent.si s naslovom “ODJAVA! – prestanak korištenja osobnih podataka” ili u pisanom obliku na mjestu osnivanja.

U slučaju da naša tvrtka želi dalje obrađivati osobne podatke u svrhu koja nije svrha za koju su osobni podaci prikupljeni, pružit ćemo ispitaniku informacije o toj drugoj svrsi i sve daljnje relevantne informacije kao što je predviđeno ovim dokumentom prije takve daljnje obrade podataka.

Svaki pojedinac može u bilo kojem trenutku prigovoriti nadzornom tijelu – povjereniku za informiranje u Republici Sloveniji ako smatra da je na bilo koji način povrijeđen zaštitom svojih osobnih podataka:
Republika Slovenija, povjerenica za informiranje, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si

Tim Sport Agent d.o.o. poštuje vašu privatnost i u skladu je sa zakonom (Zakon o zaštiti osobnih podataka ZVOP-1, Vaš l. RS br. 86/04 i GDPR), stoga provodimo sve aktivnosti na web stranici www.kolomedia.si kako bismo zaštitili i etički obradili vaše osobne podatke.

Za sva daljnja objašnjenja vezana uz politiku zaštite osobnih podataka tvrtke SPORT AGENT d.o.o., možete nam pisati u info@sportagent.si.

Dok se ne opozove suglasnost za pohranu i obradu podataka, pohranjujemo prikupljene osobne podatke pojedinaca. U slučaju povlačenja suglasnosti pojedinca, njegovi osobni podaci bit će odmah trajno izbrisani.