Merrell je američka robna marka s dugom tradicijom u izradi planinarske obuće, koju su 1981. u Vermontu osnovali Randy Merrell i Clark Matis. Nakon 40 godina postojanja,  Merrell se smatra  vodećim proizvođačem tehničke obuće za hodanje i višenamjenske sportske obuće u svijetu.  Obuća se temelji na našoj baštini, mogućnostima i funkcionalnosti te se prodaje u više od 190 zemalja svijeta.

Postojimo kako bismo dijelili jednostavnu moć kretanja na otvorenom. Vjerujemo da je put za sve, bez obzira tko ste, odakle dolazite, što volite raditi ili kako se krećete. Svi bismo trebali biti dobrodošli u prirodu bez obzira gdje nas život vodi.

Naš je cilj potaknuti ljude da se kreću u prirodi kvalitetnom, svestranom i izdržljivom obućom!

ČAROLIJU TRAŽIMO U PERFORMANSAMA I PRILAGODLJIVOSTI OBUĆE STOPALU

Udobnost je osobna, često ovisno o situaciji, često vrlo neobjašnjiva, ali kada je pronađemo osjećaj je božanski. S dugoročnim razvojem i znanjem, u našoj obući kombiniramo performanse i udobnost te mogućnost da vam ponudimo najbolje moguće iskustvo prilikom kretanja u prirodi.

PUT NAPRIJED

Predani smo promicanju promjena u odnosu na održivi razvoj našeg brenda i cjelokupne sportske industrije. Nastavit ćemo raditi na usmjeravanju naših planova i vizije za bolje sutra. U Merrellu vjerujemo u duboku moć prirode, zbog čega nastojimo stalno brinuti za svoj okoliš.